30


En första tår, jag försöker vara stark. Jag vet att allt kommer bli bra, jag vet att det bara är en tidsperiod det är jobbigt. Men när jag ser min familj och släckt må dåligt. Det är inte förns då jag tar stryk av det. Mår dåligt för deras skull. Vill se dom le.
Att göra henne besviken när jag vet att hon tar stryk av det. Men det är ingenting jag klarar av, vill inte ha den bilden i huvudet resten av mitt liv. Jag vet innerst inne att ni mår dåligt av det, men få av er visar det. Klarar inte av att se nära & kära må dåligt. Det är då jag mår dåligt.


make them
wonder why you're still smiling

Tack för att du finns

as garv


Den här videon förlängde mitt liv med några timmar. Kolla på gubben/tanten i mitten i vit tröja.

farmor ♥


Har ett helvete till liv just nu. Ingenting är stabilt. Inte bara det jag skrev om igår, även min farmor blev akut sjuk imorse och fick åka in till lassarettet mitt framför pappas ögon. Det är inte bara det att jag är orolig för hennes skull, utan även att veta om att min pappa mår så dåligt över vad som händer och ingen kan göra något åt det. Vill bara att min pappa ska vara glad ♥

I wish cancer got cancer and died


grinar


Moa%20Lignell%20-%20Carry%20you%20home Sitter och grinar framför Moas låt igår. Så fruktansvärt fin. Min pojkvän är ett riktigt jävla as, min bästa vän är inte hemma och jag saknar henne så enormt. Det är tur att jag har en sådan fin vän som jag faktiskt har, lidevad ♥

gottSöting


Idag la jag till ännu två boqvist-medlem på min anslagstavla. Såg min nya bff i tidningen och var tvungen att klippa ut henne. Jag menar hur söt?

tingelingHar inställd engelska andra fredagen i rad. Vi har nedräkning till maten börjar om en kvart. Efter skolan ska jag möta upp lidevad och vi ska ta tag i lite plugg samt försöka ta oss ner på stan. Puss

jul & nyår


Nyfikna? Jag vet att vissa har velat sätt den här för länge sedan, men jag har helt enkelt varit för lat. Men här är den!

bajs & kissSticker ni iväg till ännu än lång skoldag i våra värdelösa liv. Kyss


önskelistakonstigt


Idag skulle jag och hämta wilma från stan. Välte min moppe, blev några fina repor ♥
När jag kom till stan insåg jag att min backspegel var "trasig" den högra pekade rakt frammåt. Måste sett roligt ut när gångarna på höger sida om mig såg sig själva i spegeln. Den andra däremot var helt normal. Normalt.


Jag kommerMorotskakaSitter i soffan och kom hem från skolan för en halvtimme sedan. Engelska plugg, morotskaka, dator och extremt snygg kille att kolla på. Jag dör. Allvarligt. Min bakgrundsbild ♥


HangoverträningFick med mig Rasmus, Matte och Pontus på en timmes spinning. Körde även 30 minuters gym efter det. Bra kämpat hannah! Nu känner jag mig skapligt duktig och ska gå och lägga mig tidigt ikväll, Morgondagen börjar med sovmorgon och ser lungn ut.

dör, seriöst dör
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

sölig kåmpis


Sitter hos pappa och väntar in min fina kompis. Vi får se vad vi hittar på ikväll, antingen drar vi på fest någonstans eller så är vi bara hemma och myser till en film. Båda två är lika fint så spelar igen roll för mig. Kyss!


200 inläggPhotoshop
Har precis förstått hur man laddar ner fonts (typsnitt) till photoshop. Äntligen säger jag bara. Nu är det bara en tidsfråga innan jag byter typsnitt i headern. Idag eller imorgon. Det återstår att se. Puss!

Svar på tal


Fick en kommentar för ett tag sedan som handlade om min piercing, Så tänkte ta upp det nu.

Jo jag tog min piercing för lite mer än ett halvår sedan. För två månader sedan började jag få problem, det blev inte infekterat, snarare irriterat för att jag pillade så mycket.
Sedan blev det lixom aldrig bättre, det läkte aldrig och min mage stötte ut smycket och hålet blev ofantligt litet, då kändes det bara skönt att få ta ut den, låta allting vara och bara glömma allt. För just då var det inte värt det, såg fult ut och var jobbigt att ta hand om. Men nu vet ni!fredags mys till idol


Sitter tillsammans med matte och rasmus och kikar på idol. Lite fredags-mys här!
Vem vill ni ska vinna?
Själv håller jag tummarna för Molly och Amanda! Helt klart mina två favoriter.

Beroende


Det här kallar jag lycka. Det är lycka. Nu blir mat!


-


Ja vad gör man i två timmars hål?

tjuvtitt

Vet inte varför bilden kommer på snidskan, men har tyvärr ingen tid över till att fixa det. Nu blir det sängen med min fina.

paketSitter och plugga spanska, har även fått en paket från nelly. Undra om det kan vara min klänning som har kommit? Det återstår att se. Väntar även in min underbara kille till pojkvän samtidigt som jag är vrålhungrig. Men nu ska jag dyka ner i mina böcker igen. Puss!

söta tjejerSitter i cafeterian och har precis avslutat våran första lektion. Nu inväntar vi sista lektion som börjar såhär om över två timmar. Slutar runt två hörs då.

baka liten kaka


Ställde mig och gjorde iordning en Tosca kaka efter att jag skrivit att jag gillar att baka (inlägget nedan ↓ ) Den blev super god!
make up storeGick mig och köpte denna Cover All Mix på make up store idag medans jag var på hugget. Får se om den lever upp till mina krav.

fem saker du inte visste
- Jag bokstavligt hatar potatis, men älskar potatismos.

- Jag är totalt bakgalen och det är det bästa jag vet.

- Jag har fobi för vågar. Häromveckan vägde jag mig för första gången på flera år och sen dess har jag mått dåligt över mig själv och tyckt att jag är otroligt fet.

- Jag har en riktig tur

- Jag läser bloggar ca 4 gånger per dag. Ett beroende och får panik när jag inte har någon dator haha.