Kom hem


För varje gång jag inser något och börjar gråta blir jag bara starkare och starkare för varje gång.


Jag älskar dig mitt hjärta. Du kommer aldrig inse vilken stor skillnad det finns mellan tjej & kille när det gäller saknad. Snälla kom hem.

Grattis



Jag vet att du har det bättre nu än vad du hade ♥

Beställt



Beställde två bikinis från Nelly precis. Fick dessa två godingar för bara 270:- Egentligen skulle jag behöba batala 700:- KAP!
Tänk er i sommar till en otroligt brun kropp? Åhh love.

Miss u



guys biggest mistake is to give another guy an opportunity to make his woman smile.


mys



Idag har jag tagit mig ner till Culturum för att låna två böcker, nu ska jag hoppa in och ta en låååång dusch innan jag lägger mig under täcket och börjar läsa. Sedan ska jag somna in till en film jag har laddat ner. Kyss!


Sugen





Är så jävla sugen på att maila dom.. Det enda problemet är att det ligger ute i Enstaberga så måste kolla med mamma om hon kan skjutsa ibland, annars får jag bara ta och vänja mig vid att åka buss..
Har ni några tips på sidor där man kan leta annonser eller känner ni kanske någon som behöver hjälp 1-2 gånger i veckan?

Svar på tal






Det jag ville komma med texten var att det handlar inte om att börja träna stenhårt för att gå ner i vikt, utan att acceptera hur man ser ut och att alla är unika. Självklart finns det alltid något och klaga på, men det behöver inte betyda att jag ska gå och störa mig på min rumpa.

Men till din fråga, det absolut bästa jag kan rekomendera för en rumpa är att GÅ. Gå överallt, gå till skolan istället för att ta cykeln, gå till gymmet och kör lite spinning. Jogga är också ett bra sätt för att röra på sig och man får absolut en fastare rumpa. Gymma en till två gånger i veckan och träna rumpan där, det räcker gott och väl för att bilda en fin rumpa om du går varje dag, vilket absolut inte är särskillt ansträngande.
Lycka till nu!

Här är två övningar du kan göra på gymmet!

Pingis


Är i Stockholm hos Oscars kusiner och hälsar på. Vi kör pingis och jag vann mot Oscar!!! Förlorade dock mot Hugo....


Komplex



Jag har mått så otroligt dåligt över mig själv, jag har sålänge jag kan minnas avskytt min kropp. Har önskat mig ätstörningar, velat sluta äta. Velat bli smal, som alla andra. Men jag har aldrig lyckats. Mina lår är något jag alltid skämts för. För tre år sedan kunde jag inte gå utan strumpbyxor på sommaren, vågade helt enkelt inte. Gick aldrig i shorts som visade för mycket. Jag har psykat mig själv, det är jag som har inbillat mig att mina lår är stora, men vart går gränsen?

Jag har sakta men säkert byggt upp ett självförtroende. Insett att förutom mina lår har även jag fina saker att tänka på, alla har mer eller mindre komplex över något. Men att jag mådde dåligt i tre år över ett par lår, istället för att må bra i tre år över det jag är nöjd över. Har fått otroligt mycket kommentarer över tex mina tänder, tuttar, rumpa och ögon som även jag gillar och är nöjd över. Det är helt sjukt och det är inte förns nu jag inser att alla är olika, även jag. Det finns ingen i världens som har likadana lår/ben som mig. Jag är unik och jag älskar det. Älskar mig själv.
Vill bara ha sommar och springa barbent i det gröna gräset och visa att jag kan fan må bra trots att jag också har komplex.

Vad är ett löfte utan ärlighet?


Den här människan förändrade mitt liv, plötsligt började jag växa inom mig själv. Gick från ingen till en. Jag minns hur jag skämdes, jag ångrar det. Vill stå på mig. Ingen ska någonsinn få klanka ner på mig för de val jag gör. Vad skämdes jag för? De val jag gör har med mig att göra, ingen annan.

Den där dagen då det blev vi, 6 April. Jag gick så fort att jag fick håll, vågade inte springa för var rädd att du skulle se mig. Hem och skirva på facebook, ändra från singel till "förhållande". Var överlycklig, såhär sprattlig att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Faktum är att några dagar innan hade jag önskat mig precis det här (klockan 22.22) och jag tror på det, jag önskar mig alltid något och faktum är att 4 av 5 gånger har det slagit in. Två dagar innan vi träffades den där dagen hade jag önskat mig att vi två skulle bli en.

Än idag när jag ligger här i sängen, 21 månader senare. Kan fortfarande få glädje skutt, när jag verkligen tänker efter kan jag börja gråta för du är så underbar. Glädjetårar. När du kommer till mig och förgyller mina dagar. Tittar på bilder på dig och saknar dig. Kärlek är jobbigt och det kommer alltid att vara det, en dag utan dig känns som en vecka. En vecka känns som en måndag och plötsligt blir allt jobbigt och jag ska klara mig själv, roa mig själv. Vem ska nu förgylla mina dagar i en vecka?

Allt jag ville säga var att jag älskar dig så otroligt mycket, och jag skulle göra allt för att få leva med dig resten av livet ♥


I don't have the time to hate people who hate me, because I'm too busy loving the people that love me


Muffins


Idag har jag och Rasmus fördrivit tid men en av alla fina julklappar jag fick igår. Visst blev dom fina?


24 December


Släckten är här, paketen ligger där dom ska. Fin dukning och maten står serverad att äta. Livet leker!

Så mycket slit, för så lite skit



Har bäddat ner mig själv medans otroligt bra musik spelas. En fet godispåse ligger bredvid mig tillsammans med ett glad cola och lever livet. Ska spela klart tetris (hehe) och sedan sätta på en film!

Klockan tolv fick jag äta godis, allting var helt normalt. Det kändes inte ens speciellt. Det har varit otroligt jobbigt att vara ifrån godis och att inte äta medans alla andra gör och det har gjort allting svårt för mig. Men jag har slitit för sån skit.. godiset är inte ens gott. Jag tvekade när jag vid tolvslaget skulle ta en skumtomte eller inte.
Så mycket slit, för så lite skit.

Dan före dopparedan


Idag är det dan före dopparedan, och det är här traditionbiten kommer in. Revbensspjäll, mackor, julbak och familjemys! Traditioner är det bästa som finns!



Skulle publicerats igår



söta vänner jag har..

Vila i frid




Fråga olle ♥


Lyckan som uppstår när man fryser, krypit ner under täcket super trött och inser att man har ett fråga olle avsnitt att titta på!

Glad lista


Eftersom jag bara förmedlar sorgsna och tråkiga inlägg känner jag mig tvingad att slänga upp detta.


- Idag förbredde jag mig till Fredag. På fredag har jag inte ätit godis på två månader och äntligen får jag smälla i mig min skumtomte låda jag har förvarat.
- Idag blev jag klar med sista julklappen och en stor sten föll från mitt hjärta
- Idag gjorde jag även klart mitt sista prov och nu har min hjärna äntligen officiellt lov
- Imorgon är sista dagen i skolan, och klckan två imorgon har min kropp även lov.
- Insåg hur förjävla lycklig jag är som har en sådan fin mamma & pappa ♥

mår inte så bra


Dagen blev inte riktigt som jag tänkt mig, hade tänkt mig en mysig hemmakväll med tacos och massa bak.
Istället hamnade jag i mitt livs första riktiga bråk/fight och grät i en timme.


lite bak blev det iallafall

Kladdkaka


Igår efter skolan gick jag tillsammans med sara och tove till stan och käka på huldas. Kladdkaka ♥
Sedan gick jag och solade i tio minuter tillsammans med wilma innan jag mötte upp lidevad för att käka på donken hehe fet tjej?



Jag sitter nu i skolan och förbreder mig för tre timmars tenta. Nervös tjej men efter denna skoldag är allting avklarat. Skönt!


känslor


Så blandade känslor, din begravning börjar närma sig och jag blir bara mer och mer orolig för varje dag som går, ledsenare och ledsnare. Det är som jag inte förstog, förns nu när jag får tänka efter att du faktiskt inte finns där.
Jag ser inte fram emot tordag men det är något jag vill ha överstökat, jag vet hur jobbigt det kommer vara, men jag vet att efter det kommer jag kunna slappna av, glöma allting och gå vidare.

Min bror är min bror och det kommer han alltid att vara, någon jag tycker om. Men jag kan inte undvika att se dig i ögonen och bli besviken. Du är en sån egoistisk person och jag tycker synd om alla som fått uppleva det här. För det handlar inte om vad du gjort, utan hur otroligt respektlös du är. Och jag vill absolut inte ha med någon sådan att göra. Sålänge du visar att detta är du, kommer jag skämmas över att bli kallas din syster.

Min mamma berättade nyss att vi ska gå tillbaka till telenor med min skit mobil och försöka få en iPhone. Pojkvänn ♥



Ja okej, tre olika känslor. Denna natt har varit jobbig, har inte kunnat sova. Legat och tänkt hela natten. Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen, ska jag gråta eller le?

Igårkväll


Igår kväll åkte jag och Rasmus på fin middag hos hans kusin, senare mot kvällen åkte vi till tom tillsammans med Sandra och träffade gamla klasskompisar. Mycket trevligt!


fest




Nu har jag duschat och gjort mig iordning, ska åka till ica fort och en snabbis hos rasmus, innan det blir att möta upp Matte. Sedan träffar jag sara, sandra & flash där! Ha en bra fredag kväll!

Hihi jag blogg-rapea henne <3


Hejsan fina vän vill bara att du ska veta att jag är så glad att jag har träffat dig! Har grymt roligt med dig och vi kan prata om allt! Det är så grymt skönt att veta att det finns någon som är som mig! För vi är ändå rätt lika och samma humor har vi oxå :) tack för att du finns! ❤❤ // de får du lista ut själv!


Ledsen tjej


Idag är ingen bra dag, kunde få ett par skor för 50 spänn men tog för långt tid på mig. Mjölken var slut och Rasmus r sur på mig.


Döm mig inte



Snälla döm mig inte nu. Bara för att jag har väldigt lätt för att bli kär. Jag står bara inte ut med en och samma hela tiden.. måste ha nytt. Jag klarar inte av att jämt och ständigt gå runt och vara kär i en och samma. Måste ha fler. Men snälla döm mig inte nu, kalla mig inte hora. Jag är ingen hora bara för jag är kär i många samtidigt.. :(


Kärlek till er


 

Satt och kikade på denna hemsida, jag dör. Varje gång jag såg båda paren längst ner pirra det till i magen och jag skrek inombord. Kan man bli kär i ett par skor? Mina bebisar ♥


hypad kille


okej om han är glad, okej om han är hypad men han måste fan vara full/drogad?

matematik







Sitter och har matte, men medans hela klassen jobbar har jag och lina chill mys med cola och brownie. Musik och facebook är även uppe. Mys tordag.

Paket


Förtidig julafton. Älskar paket!