bio



Sitter hemma hos mig tillsammans med min fina pojkvän. Ska strax åka och möta upp hans två kompisar och kolla på bio. Antar att det blir Tintin i 3D!
Efter det blir det säkert bara hem och mysa, älskar de här slappa-dagarna på lovet då man absolut inte gör någonting. Frihet.

ha en bra kväll



Sticker med bebis nu. Träffar upp taki & sandra. BÄSTA

fin lördag



Denna fina lördag tillbringade jag på IKEA. Hittade lite smått och gott till rummet sådär, men blev mest trött och ville dö om jag gick ett steg till. Men kompliterade det när jag kom hem med lite pizza och äppelpaj.
Nu blir det sticka iväg till taki och sandra tillsammans med min bebis. Sedan drar vi nog till tom och har det bra!
Kyss

nice


Tog mig en tripp till sporthallen för att kika på enskildas fina utklädnader, blev mäst rädd och vill aldirg mer gå dit hehe. Träffa josephine och nu sitter jag hos henne och väntar på att vi ska börja röra oss mot stan för att sola. Runt fem blir det träning på friskis TAGGA


LOOOOOOOOOOV


Har officiellt lov just nu. Kom till skolan för ett prov och just nu älskar jag min historialärare (han gav oss "jobba hemma") så nu blire heeeem!

Firar blid

det är det här jag kallar mysigt



Det är det här jag kallar mysigt att plugga när man kom hem från staden med en fin vän. Chili nam ätande och present letande sökte vi idag. Nu är jag hemmkommen och detta står på mitt schema.

OBS: FÖRSENAT


i skolan


Sitter i skolan med mina fina vänner, har precis kommit hem från skolbion. Nu blir det mumsa i sig hambugare!

min nya bebis


Har fått en ny bebis här hemma, eller rättade sagt, nu har jag två! Och tvinga mig inte välja mellan de..

så fint


Två lyckliga tjejer i skolan idag

Your dream is my reality


Jag hade aldrig trott att du skulle komma in i mitt liv så fort, och att du skulle förändra så mycket. Du har förändrat mitt liv, på alla sätt och vis. Att du skulle få mig att växa upp så fort, tillsammans du och jag. Du har fått mig att se allt i ett annat perspektiv. Från någon annans ögon. Men jag insåg inte förns du förklara för mig, förns du visade mig att folk har det betydligt sämre än mig. Vad är det jag klagar på? Jag hade det bra. Men nu när jag har dig har jag allt, allt jag någonsinn kan drömma om. Your dream is my reality.


Grattis på namnsdagen min ängel ♥


längtar


Mitt liv rullar på, så som ditt förhoppningsvis också gör. Efter en någulunda bra skoldag tar jag mig hem myser och pluggar. Till råga på allt tycker jag inte plugget är så hemskt, ganska så mysigt om jag får säga det själv.
Spanka prov, engelska, träning, fina vänner eller pojkvännen. Så ser mina dagar ut. Snart är det även lov och jag längtar så innerligt. Eller till imorgon då vi får våra otroligt efterlängtade datorer?


Min underbara kille som jag tillbringade dagen med, bääst ♥


mys pys




Är hemma hos jossan och har precis lagat pizza, två hungriga tjejer sitter nu vid bordet. Mys!
Snart blir det film och plugg som står på schemat.


Fin lördag kväll


Min lördag kväll tillbringar jag med min kärlek. Tror vi ska lägga oss och se en filmsnutt eller bara mysa i soffan. Han är bara så bra, love him.


Görligt


Igår kväll började det med en timmes häng på biografen och det följde sedan en timmes häng på donken innan vandringen till stan började. Jag sandra och fälting kom hem runt ett och då slocknade vi alla tre.

Idag är jag mobillös (jävla fitt telenor) och sitter hos min älskling och skaåka och äta.
Bjuder på en söt bild


skräck-slagen



Ikväll vid sex tiden ska jag träffa tjejorna och äta tacos och mysa. Senare ikväll har de tvingat med mig på bio. Och inte vilken bio som helst, självklart den jag minst vill se av alla. Jag hatar sräckfilm och vill inte ens tänkta tanken på hur jag själv ska ta mig hem efter denna film.
Ska baka mig en (stor) kaka och sitta och äta hela filmen (så jag slipper titta)


klassfoto



Kräsen som jag är blir jag aldrig nöjd med skolfoto, men det har varit värre. Dock är det fail x10 att de photoshopat bilder och satt dit en annan bakgrund, syns.


irriterad


Förlåt men jag blir super irriterad på folk som kommer in och kommenterar fyra månader gamla inlägg med random saker. Här skrev någon "det är inte bra att snatta" och inlägget handlar om min kompis som fyller år?
Eller för ett tag sedan när någon skev "den tv:n är inte bra" och inlägget handlar om att jag ska träffa min pojkvän?


STÖRT

godmorgon


Har lite brottom till skolan just nu, kommer alltid försent på torsdagar så min spanska lärare är nog inte så glad på mig.
Efter skolan blir det plugg innan det är dags att träffa min bebis. På fredag blir det bio men brudarna. Vi ska se skräckfilm och jag skiter redan på mig. Hjälp.


dagens:


Dagens humör: irriterad på allt & alla
Dagens mående: huvudvärk
Dagens borde: plugga as always
Dagens frisyr: toffs
Dagens smink: foundation & mascara
Dagens klädsel: jeans till en början, sen mjukisar
Dagens planer: nothing
Dagens vill ha: en fungerande mobil
Dagens fundering: varför allt som har med electricitet hatar mig
Dagens beroende: mat
Dagens tråkigaste: plugg
Dagens längtan: fredaaaaaaaaaaaaag ( & sängen i nuläget)


hett tips



Nu såhär på mörka vinterkvällarna som smyger sig fram blir det plötsligt hett att dricka te. Att sitta under en varm filt till en film och en kopp god te. Tänkte tipsa om mitt favorit te, finns att köpa på Milqe för under 40:-

Mina största favorit heter Kvällsmys te och är en grå förpackning (hitta ingen bild) och det andra är Tjej te.
Finns jätte mycka olika te-sorter att välja mellan!


monday


Är det bra med er där ute? Men mig är det varken bra eller dåligt. Går i skolan som vanligt, åker hem pluggar och längtar efter helg.

Imorgon tar jag moppen till skolan och runt ett tiden ska vi befinna oss hos våran mentor för att äta chips & glass. Mumsigt värre! Efter det (hoppas på att få sluta liiiite tidigare) så sticker jag iväg till stallet.


bjuder på en fin pussbild på två fulla tjejer


fuck day




Min dag har inte varit den bästa & jag orkar inte förklara vad som hänt. Men jag hoppas på att kvällen blir en aning bättre. Nu blire bio!


yesterday


Fråga mig inte vad som hände, och nej vi var inte fulla! Slutade med att vi var så fina så vi tog en road tripp och ägga hus.





sexy mama


Jag & Sandra med våra hårda paket!


& igen



och det bästa av allt, gruppsex!

- Tack för en rolig kväll, ni är bäst! ♥


TGIF


Såfort jag hade slutat den där satans historian tog jag min till josse och hon ligger nerkrypt under en filt med Oboy och pratar med en kille AWWWWWWWWW..


ja vad säger man.. 3år sedan..

 

Ikväll blir det träffa brudarna, får se vad vi hittar på men släger säkert in ett inlägg ikväll så ni vet att jag lever. Nu ska ja o josse till stan, kyss.


flickan gjorde min dag


Den här flickan gjode min dag, hon lyser av glädje och jag ler fortfarande efter att jag såg videon. Nu ska jag gå och lägga mig med ett leende på läpparna! Videon är värt att titta på!

Hitta orginal videon här


Oh this is gotta be the good life





Oh this has gotta be the good life
This has gotta be the good life
This could really be a good life, good life

Say oh, got this feeling that you can't fight
Like this city is on fire tonight
This could really be a good life
A good, good life


ge mig












Dör lite smått, favoriterna är texten på fötterna, och ryggen. Jag vill ha "everything happens for a reson" på foten. åh fintfintfintfint


så omedvetande


Sitter hemma hos mig med världens finaste kille liggande i min säng, ska när som helst krypa ner till honom och mysa.

Jag tänke bara dela med mig av min posetiva energi jag har just nu & hur glad jag är över livet.  Jag är en sådan människa som ser allt negativt framför allt posetivt, trots att det finns mer av det posetiva. Jag inser inte hur bra jag har det. Jag har världens bästa vänner, världens finaste pojkvän och en mamma som alltid finns där för mig. Vad mer kan jag begära? Ändå blir jag sur och skriver fml på alla böcker för att jag hatar min historialärare, eller den dagen jag ville dö för att jag inte fick en tröja jag vill ha? Jag är stööööööööööörd


ni är iallafall så jääävla bäst


fit for fight



Tillbringade denna fina kväll på friskis. En timmes spinning och en timmes gym, grymt!

Imorgon börjar min "månad", mitt mål är att jag varje dag ska göra en slags aktivitet(kan va gym, gå ist för åka osv) och inte ha några saker uppskriva i kategorin onyttiheter. En månad ska jag hålla på.
Och eftersom jag har väldigt lätt för att se en skillnad på mig själv så är det inga problem för mig om jag verkligen bestämt mig. Och det har jag gjort nu.

För jag vet att jag kan få den kropp jag vill ha, och nu stört det mig att jag inte gjort detta tidigare.


good night



Igår kväll mötte jag upp fälting och sandra för lite käk på bella donna. Efter det mötte vi upp jossan och hade trevligt hemma hos henne. Skräck, godis, mys & prat. Fina tjejer.