träning


Idag tog jag mitt pick och pack och gav mig iväg till gymmet för att röra lite på mig. Det var länge sedan och det märkte jag. Nu börjar livet igen och varje söndag ska jag gå på min mammas pass, sedan ska jag gymma en gång i veckan samt springa hemma lite då och då! Kommer bli bra, förhoppningsvis


Freebra


Jag är med och tävlar om en Freebra hos flavoured, hoppas på det bästa!

favorit ur garderob #1



Favorit nummer ett
Måste vara mina nya kilklackar inköpta från dinsko för 499:-


den stora frågan



Plugget väntar, men utan bullar inget plugg. Den stora frågan är, vilken bulle ser smarrigast ut?


today is a good day



Godmorgon på er! Jag fick en sovkompis hos mig igår kväll och vaknade upp med ett leende på läpparna och en otroligt fin kille bredvid mig. Gick upp vid nio och ska när som helst dra mig iväg till skolan!
ha en bra tisdag mina kära!


to die for



Skulle inte direkt bli ledsen av att få bära det här i höst, gina jeans, en rosa halsduk med jomfa by kenza skinnjacka som jag skulle döda för att få..


svar på tal


elin om first day of school:
Hej! Skulle inte du kunna lägga ut "dina favoriter" ur garderoben? :)

Absolut! Jag tog fram kameran och fotade några favoriter som är ett måste för MIG i min egna garderob.
Så håll utkik i veckan, så kommer jag lägga ut lite bilder på mina favoritkläder.


Här har ni min garderob hemma hos mamma, har även en hos pappa!


first day of school



Klockan tio imorse började min otroligt jobbiga skoldag, redan vid 12 var jag hemma och satte på mig myskläderna!Har legat och kollat lite på tv, och strax ska jag sticka iväg och hämta rasmus! puss

choklad ♥



Idag är det söndag och min ångest är tillbaka. Sitter hemma hos mamma och letade precis upp all choklad jag hittade i rummet.
Ikväll blir det slapp framför tv, kanske med en bra film eller något tv pogram! ♥Milka♥


I pray to god every day, to keep you forever




You've got that smile,
That only heaven can make.
I pray to God everyday,
That you keep that smile.

Yeah, you are my dream,
There's not a thing I won't do.
I'll give my life up for you,
Cos you are my dream.

And baby, everything that I have is yours,
You will never go cold or hungry.
I'll be there when you're insecure,
Let you know that you're always lovely.
Girl, cos you are the only thing that I got right now


Nothing will ever come between us,



Nu sticker vi! puss


fin dag


Idag är det lördag och super fint väder! Jag ska ta mig ut på sjön tillsammans med rasmus, hans polare samt sara och felix!
Ska bara keka inna vi kan ta moppen ut till båten, dock ligger inte lasangen på min sida idag och det lutar mot att jag får ställa mig och göra gröt ist..


sist vi var ute


fredag kväll


Idag är det entligen helg! Min fredags-kväll ska spenderats hemma hos josephine. Vi båda är ganska slutkörda och trötta så vi ska vila upp oss till imorgon, äta godisbro-godis och kolla på en film och bara ha det mysigt!

Imorgon ska det bli super fint väder, kanske sista innan hösten kommer? Ska antagligen spenderas ute på sjön och sola med fint folk.


godmorgon



rubrik jao




Skolan rullar på och idag är det redan torsdag. Jag halvtrivs i min klass, känner några få, vet vilka hälften är och resten är helt främmande för mig. Men jag hoppas att jag ska överleva tre hela år. Dock har jag svårt att hitta, imorse tappade jag bort mig helt och stog och virrade lite men om några dagar så hittar jag säkert!

Dagen slutade iallafall halv fyra eller något, och dick direkt hem och sov i soffan för att jag var så slut. Nu vill jag ha helg!

schema för SA11A



Här är vårat schema för SA11A! Ganska så lycks enligt mig.
Månadag, tisdag och varannan onsdag sovmorgon till 10, slutar 12 på måndagar med endast en lektion. Tisdagar är dock längst och jobbigast och slutar inte förns fyra med (sovmorgon & gympa så helt ok)
Torsdagar två timmars lunch och onsdag sammanlagt 2h och 10min rast!


bloglovin


Jag har precis skaffat mig bloglovin, känns super skönt medtanke på hur många bloggar jag dagligen läser men har svårt att komma ihåg allt i huvudet. Här har ni mig!

bloglovin

"vill du också kolla?"


Efter första skoldagen som bara varade i några timmar och ett försök att lära känna klassen så drog jag josse och josse ner på stan för ett ärende. (hemligt, hemligt som FAN) och mötte även upp lidevad en stund. Nu sitter vi hos josse. Vid fem har hon träning sen ska vi åka och köpa en fet godispåse (läs: hon ska)

- mina fina

så jävla het


♥ ÅHH jag vill se ut som henne, jag vill sjunga som henne! ♥


jag vill inte, jag älskar ju er


Minnena kommer fram, alla människor kommer upp i mitt huvud, att jag inte längre ska vara delaktig i eran vardag. Att jag inte ska gå till samma skola, alla raster och alla underbara människor. Jag vill inte byta, jag kommer sakna lärarna. Det värsta är, att jag inser inte förns nu att jag älskar allt som jag hatde då. Ditt skratt, ditt skryt, dina prat strunder som jag tyckte var det värsta jag visste, eller dig överhuduvtaget. Men jag kommer sakna ditt äckliga skratt, eller ditt jobbiga skryt..

- förhoppningsvis har vi klassträff snart ♥ 9b

ångest



- ångest söndag

Idag är det söndag, dagen innan måndag. Imorgon är skolan tillbaka så idag passar jag på att njuta extra mycket. Sitter med rasmus i sängen med godis berevid mig som vi nyss var och köpte på rusta! Ska sätta på wallander och så ska vi mysa gaaaaaaaalet!

Move on and smile, you deserve to be happy


Gårkvällen började smått hemma hos jossan där vi fixade oss klara innan vi drog vidare till david. Det var sjukt kul till en början, och åhhh vad grav när sandra och fälting försökte ta sig in på typ en festival HAHAH, stog och as garva i en timme åt fältings försök.
Väl tillbaka till david började det, lidevad fick snefylla, alla stack, sura grannar, polisen stog utanför  och själv tillbringade jag resten av kvällen på toaletten med en kräkig rasmus. Mys!


- jag älskar er

hos T


Sitter på tasevskis golv och väntar på att tjejerna ska bli klara. Det springer runt halv nakna brudar överallt. Frammåt kvällen drar vi oss till david och är där kvällen lång, sedan sover vi hos sandra i sjösa!

typ en festival


 
Nu sticker jag och rasmus ner, får se när vi kommer hem men jag kommer antagligen inte blogga då så jag önskar er en trevlig kväll! ♥


älskar sverige



Idag åkte jag hem till mamma för att träna, sprang 30min på cross trainern och ska försöka springa några dagar i veckan så slipper jag åka till gymmet ist. GRYM TJEJ!
Sitter hemma hos rasmus och läser bloggar. Är så ottaggad på typ en festival så det är inte sant, åker mest bara dit en snabbis för att träffa lite folk och se adam tensta. Imorgon däremot håller jag tummarna för att slippa regn!


så sant


Boys are players that's a fact, don't be sad just play them back!


svar på tal




Anonym om yesterday:
- Oh vilken fin tröja. vart har du köpt den? :)


Tröjan är en transparent, rosa/vit tröja som kommer direkt från HM's hyllor!


gårkväll


Igår kväll fick jag en pling i telefonen, det slutade med en riktigt fin promenad till coop med fina josephine. Vi köpte lite godis och gick sedan omvägar efter omägar hem. Åkte hem ganska strax efter det, och idag är jag såå stolt vän till en nybliven moppe-körare! Grattis!

Dock tror jag jag tar en liten paus från moppen ett tag..så hon lär sig trafiken lixom, vill inte bli offer..



baby you light up my world like nobody els


same shit every day



same fucking shit every day.


fuck my life


Jag har så jävla tråkigt om dagarna, jag är så jävla ensam. Det känns fel att säga det, men jag längtar till skolan börjar, så oerhört mycket. Inte för plugg och sånt, utan för att jag vill slippa denna ensamhet.

Nu ska jag titta på pippi långstrump, inte ens min egen lillebror vill titta med mig. och ja, medtanke på filmen kanske ni inser hur tråkigt jag har det.


- Har även läst ut en tjock bok på någon dag för att jag haft så överflödigt med tid. fml fml fml fmlx2